Begivenheder til

børn

BRYLLUP &

konfirmation

CorporatE

Fester & reklamer

Sådan arbejder vi

 

For at få et overblik over arbejdsprocessen  med EventAgentur. Vi har gjort vores arbejdsproces gennemsigtig ved nedenstående ,,Sådan arbejder vi,,  der består af seks trin, fra den første kontakt til slutningen af begivenheden. Under de enkelte sektioner får kunden en idé om den praktiske proces og en forståelse af de forskellige faser i planlægningen af virksomhedens begivenhed. Sekvensen kan variere for den enkelte kunde afhængigt af opgavens type og størrelse, men vil typisk indeholde de seks trin nedenfor.

Planlægningen af begivenhed

1

Kontakt & Dialog

Vores arbejde starter med en uforpligtende dialog med jer som vores mulige kunde. Her mødes ønsker, behov og budget med rådgivning og forslag. Vi får et overblik over opgaven og får lagt de vigtigste detaljer på plads.

2

Udvikling af idé & tilbud

Efter vores indledende dialog, arbejder vi videre på forestillingen omkring arrangementet og udarbejder et tilbud. Dette præsenteres i et oplæg, hvor vi præsenterer vores tilbud og idé med udgangspunkt i vores tidligere samtale.

3

Fremvisning & Prøvesmagning

Uanset opgaven, fremvises en eller flere lokationer. Der sker forventnings-afstemning i forhold til lokation, niveau og personale. Internt drøftes muligheder, og ved større events er prøvesmagning af mad og vin en del af forløbet.

4

Accepte & planlægning

Falder oplægget i jeres smag, går vi videre til planlægningen af arrangementet. Med virksomhedens input, dykker vi ned i processen og det logistiske. Fremgangen bliver løbende drøftet med festudvalget eller kontaktpersonen for virksomheden.

5

Afvikling & koordinering

Med en nøje tilrettelagt drejebog afvikler vi eventet. Drejebogen godkendes før starten af arrangementet, så alle parter er enige om forløbet. Under afviklingen kan I løbende blive orienteret om forløbet, så I har en finger på pulsen, hvis dette ønskes.

6

Evaluering & Feedback

Efter endt event er det tid til evaluering. Sammen gennemgår vi eventet for at sikre, at I som kunder er tilfredse med forløbet og udfaldet. Det er en dialog, hvor vi ser på det samlede forløb, modtager feedback, og sikrer en ordentlig afslutning.